HABERLER

KTM FUARINDAYIZ

Hayat, herkes için uzun soluklu, macera dolu bir yol. Güzel günler, mutlu anılar bir bir fotoğraflarda yer alıyor ve her doğan yeni günde umut kapıda bekliyor. Herkese göre hayatın bir anlamı ve de doğruları var. Hayatın anlamını çözmeye çalışan birçok kişinin ise buluştuğu ortak bir nokta var, o da başarı. Her başarı kişiye göre önem kazanıp kaybederken başarının getirdikleri bu yönde değişmeye devam ediyor. Küçük başarılar büyük sevinçleri doğuruyor. Tek bir kelime ile ifade edilen ama birçok kişinin yıllarını verdiği başarı olarak adlandırılan kavramın arkasında aslında dev bir kadro bulunuyor.

Biz de REDTEKS KİMYA ailesi olarak bu dev kadroyu daha da güçlendirmek ve geliştirmek adına çeşitli etkinliklerde bulunmaktayız. Katılmış olduğumuz 2021 yılının son dönemindeki 8. ULUSLARASI KAHRAMANMARAŞ TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI’ nın da hem bireysel hem de ekip olarak bizleri çok geliştirdiğinin farkındayız. 

KALİTENİN KİMYASI sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda her geçen gün yeni ürünler araştırarak, üreterek ve geliştirerek siz değerli müşterilerimize sürdürülebilir kalitede ürünler sağlamaya devam edeceğiz.

Fuarda açmış olduğumuz standımızı ziyaret ederek veya telefon ile arayarak yanımızda olduklarını hissettiren, bizi onurlandıran ve bir o kadar da gururlandıran değerli firmalarımıza çok Teşekkür Ederiz.

Yeni bir etkinlikte görüşmek dileklerimizle…

WHATSAPP
DESTEK HATTI

İhtiyaçlarınız için
en iyi fiyat garantisi

Hemen Whatsapp Hattımızdan bizimle iletişime geçip teklif alınız .

+90 545  733 83 57